У Перечинському лісгоспі проведено навчання з питань охорони праці

6 років ago admin 0

Робота у лісовому господарстві належить до найбільш травмонебезпечних з-поміж усіх галузей. В процесі своєї діяльності ДП «Перечинське лісове господарство» значну увагу приділяє питанням охорони праці, оскільки головним, на нашу думку, являється збереження здоров’я та життя працюючих, створення для них безпечних та максимально комфортних умов праці.

Та лише матеріальних вкладень для досягнення цієї мети недостатньо. Одним з найбільш важливих аспектів є обізнаність та підготовленість працюючих, знання та дотримання ними вимог охорони праці та техніки безпеки як на виробництві так і в побуті.

З цією метою, а також, на виконання вимог законодавства про охорону праці, ДП «Перечинське ЛГ» щорічно проводить спеціальні навчання та перевірку знань з питань охорони праці. Більшість працюючих, за винятком певних категорій,  проходить навчання безпосередньо на підприємстві. Цей рік також не став винятком – з 31 травня по 5 червня у всіх лісництвах, підпорядкованих ДП «Перечинське ЛГ», а також із працівниками нижнього складу проведено спеціальне навчання та в присутності комісії проведено перевірку знань з питань охорони праці.

Як показує досвід роботи підприємства, відповідальне ставлення адміністрації та працівників до занять  дає свої позитивні плоди, свідчення тому є відсутність нещасних випадків на виробництві протягом останніх років.

Робота у лісовому господарстві належить до найбільш травмонебезпечних з-поміж усіх галузей. В процесі своєї діяльності ДП «Перечинське лісове господарство» значну увагу приділяє питанням охорони праці, оскільки […]