Великобичківський лісгосп спростовує інформацію, поширену у соціальній мережі

5 років ago admin 0

У черговий раз державне підприємство «Великобичківське лісомисливське господарство», що на Закарпатті, спростовує фейкову інформацію, розміщену в соціальній мережі Facebook.

Керівництво ДП «Великобичківське ЛМГ» спростовує інформацію, яка розміщена в соцмережі від невідомого автора, де відображені фото з суцільними масштабними зрубами дерев з надписом, що ніби-тоналежать до територій Середньоріцького лісництва.

Однак, ці фото являються підбіркою з мережі Інтернет, а територія, яка на них відображена, жодним чином не належить ні до територій Середньоріцького лісництво, ні до держлісфонду підприємства, ні до територій ДП «Великобичківське ЛМГ» в цілому.

Зрозумілим є тільки те, що пост в соцмережі Facebook опублікований з метою в черговий раз осквернити лісову галузь та ДП «Великобичківське ЛМГ».

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

У черговий раз державне підприємство «Великобичківське лісомисливське господарство», що на Закарпатті, спростовує фейкову інформацію, розміщену в соціальній мережі Facebook. Керівництво ДП «Великобичківське ЛМГ» спростовує інформацію, яка розміщена в соцмережі від невідомого автора, де відображені фото […]