Наші перемоги…

5 років ago admin 0

Фестиваль „Яскрава країна” кожного року відкриває нові таланти.  Для Закарпаття це вже п’ятий  фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості. Більше 1000 учасників з різних регіонів України,  Словаччини, Молдови та Македонії завітали до столиці Закарпаття: 36 хореографічних колективів, близько 80 вокалістів,професійне  журі з Італії, Словаччини, Молдови, та України. В рамках фестивалю пройшов і Міжнародний фестиваль пісні і танцю “Хвилі Охриду”(Македонія), метою якого є розвиток хореографічного, вокального, інструментального дитячого та юнацького мистецтва; обмін творчим досвідом і творчими досягненнями між колективами, керівниками і встановлення творчих контактів; підвищення професійного рівня керівників-педагогів дитячих колективів, але основне – це підтримка талановитих дітей та молоді,  виховання у них художнього смаку.

Вихованці „ ПАДІЮНу”, за традицією, теж взяли участь у цьому масштабному дійстві, зокрема, це вокалісти художнього зразкового колективу продюсерський  центр „ ПАДІЮНу”  –  Каріна Корнута та Олександр Князєв, під керівництвом викладача Олени Єгорової. Сашко був наймолодшим учасником серед вокалістів (6 років), вперше у житті брав участь у  конкурсі,  старанно готувався і таки виборов  І-місце на міжнародному фестивалі пісні і танцю “Хвилі Охриду” (Македонія) і ІІ –місце  на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі  сучасної  дитячо-юнацької творчості “Яскрава Країна” у молодшій категорії. А ось Каріна Корнута вже не вперше на таких масштабних конкурсах.  В категорії 10- 13 років Каріна отримала І-місце від журі фестивалю “Яскрава країна” і ІІ-місце на фестивалі  “Хвилі Охриду”.

 

Вітаємо наших переможців, бажаємо їм творчого натхнення, здоров’я, вдосконалення своєї майстерності, бажання пізнавати себе і свої можливості!!!