КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ВУЛИЦІ КАНОРА В СЕЛІ КАНОРА

5 років ago admin 0

   В кінці червня 2019 року розпочато і закінчено капітальний ремонт ділянки вулиці Канора від відремонтованої два роки тому вулиці Миру (1,078 км) до сільського клубу в с Канора. Село входить до складу Воловецької селищної ради.

   Для робіт з капітального ремонту 0,490 кілометра ділянки цієї, найдовшої вулиці села, обласним бюджетом спрямовано кошти в сумі 809,335 тис. грн. Згідно договору, роботи виконі підприємством нашого району «Агрошляхбуд». Таким чином село Канора має вже більше ніж півтора кілометра вулиць з асфальтовим покриттям, чого раніше ніколи тут не було.

   Слід зазначити, що виготовлені і вже пройшли державну експертизу проекти капітального ремонту ще трьох ділянок головної вулиці села загальною протяжністю також близько півтора кілометра. Після реалізації і цих проектів, село матиме заасфальтованими білльше половини загальної протяжності всіх своїх вулиць.

   Селищна рада звертається до мешканців вулиці з пропозицією поновити біля своїх садиб водовідвідні канави для більш тривалого збереження асфальтового покриття вулиці.