Закарпатські лісівники оголосил конкурс-флешмоб “Забери поліетилен з собою”!

5 років ago admin 0

Щорічно 3 липня у всьому світі відзначають Міжнародний день відмови від поліетилену. У цей день людям пропонують хоча б на один день відмовитись від поліетиленових пакетів та інших полімерних предметів. У свою чергу закарпатські лісівники закликають громадян наслідувати цей приклад впродовж цілого року, особливо коли Ви йдете у ліс. Проблема засмічення лісових масивів з кожним роком стає все гострішою. Поліетилен розкладається сотні років та несе шкідливі наслідки для навколишнього середовища.

Саме тому закарпатські лісівники оголошують конкурс-флешмоб “Забери поліетилен з собою”! Правила досить прості… Якщо Ви прогулюєтесь лісом та бачите сміття, не пошкодуйте своїх сил та принесіть його із собою, аби викинути у смітник. Перед цим зробіть фото “ДО та ПІСЛЯ” того місця де Ви виявили сміття у лісі. Підпишіть фото #забери_поліетилен_з_собою. Впродовж місяця ми визначемо переможця та нагородимо приємним подарунком!

P.S. Слідкуйте за нашими новинами на офіційному сайті, у соціальних мережах, Instagram та YouTube-каналі #закарпатські_лісівники.

Щорічно 3 липня у всьому світі відзначають Міжнародний день відмови від поліетилену. У цей день людям пропонують хоча б на один день відмовитись від поліетиленових пакетів […]