«Озеленення планети»: в Закарпатському ОУЛМГ підвели підсумок акції

3 роки ago admin 0

Сьогодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулася зустріч керівника Віктора Яковця та координатора акції «Озеленення планети» на Закарпатті Ганни Мелеганич. Під час зустрічі обговорили підсумок акції «Озеленення планети», яка пройшла у тісній співпраці управління та волонтерів.

«Ми щиро вдячні управлінню і усім лісгоспам за тісну співпрацю і за надані саджанці для акції. Від лісгоспів ми отримали їх понад 2 тисячі. Усього цьогоріч ми висадили понад 5 тисяч дерев у громадах. Тішить і той факт, що ми висадили різні породи дерев. Більше 3 десятків видів. Маємо гарний результат. Попри карантин, вважаю що ми спільно попрацювали дуже плідно. Цього року у нас збільшилася і кількість партнерів, які долучилися до висадки. Це великий плюс, бо означає, що зростає еко-свідомість людей», – зазначила під час зустрічі Ганна Мелеганич.

«Попри завершення акції «Озеленення планети» ми й далі продовжуємо весняну лісокультурну кампанію. У гірських районах області досі ще лежав сніг, тому попереду, із настанням тепла, у нас заплановано ще чимало роботи. У рамках акції «Озеленення планети» наші лісгоспи уже висадили понад 65 тисяч дерев. Найбільше дубів, буків, ясенів та ялини. Щодо нашої співпраці – теж вважаю її плідною. Сподіваюся вона продовжиться і надалі. Адже висадка дерев, догляд за ними та й загалом озеленення – це те, що стосується кожного. І чим більше дерев ми посадимо і виростимо, тим кращий спадок залишимо дітям», – зазначив під час розмови Віктор Яковець.

У підсумки зустрічі Ганна Мелеганич передала подяки для Віктора Яковця та усього управління Закарпатського ОУЛМГ за співпрацю та підтримку акції «Озеленення планети».

 

Сьогодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулася зустріч керівника Віктора Яковця та координатора акції «Озеленення планети» на Закарпатті Ганни Мелеганич. Під час зустрічі обговорили підсумок акції «Озеленення планети», […]