Закарпатські рятувальники дбають по безпеку літнього відпочинку дітей

5 років ago admin 0

Сьогодні, 26 червня, День безпеки разом з вихованцям дитячого табору “Explorer” міжрайонної громадської організації “Неємія”, що в м. Ужгород, провели місцеві рятувальники.  

Під час цього цікавого, пізнавального та корисного для дітей заходу, фахівці ДСНС навчали присутніх правилам безпеки життєдіяльності під час літніх канікул. Окрім цього, всі бажаючі із  150 дітей віком від 6 до 14 років мали змогу не тільки ознайомитися з технікою та спорядженням вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, а й власноруч загасити умовну пожежу та позмагатися зі своїми однолітками на швидкість одягання бойового одягу.

Також гості провели для присутніх невеликий пожежний лікнеп: йшлося про те, як не допустити пожежі вдома та що робити, якщо вогонь все ж охопив помешкання.

Особливу увагу дітей бійці ДСНС акцентували на правилах поводження в екосистемах краю та під час відпочинку на воді.

А у філію Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді «Арніка», що в селі Нижні Ворота Воловецького району, на спецавтомобілі завітали надзвичайники місцевого державного пожежно-рятувального поста.

Діти дізналися про роботу рятувальників,  будову та комплектацію пожежного автомобіля. Також побачили як працює аварійно-рятувальний інструмент. А щоб літні й відпочинок у молодого покоління залишив лише приємні спогади, також нагадали й про основні правила безпеки в повсякденному житті та на відпочинку.

ФОТОАЛЬБОМ

4.jpg   7.jpg

12.jpgIMG-caabd9f3a5eaccbe4443aaf7766c6647-V.jpg

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області