ІРШАВСЬКІ ЛІСІВНИКИ ЗАКЛИКАЮТЬ НЕ СМІТИТИ У ЛІСІ

5 років ago admin 0
Колектив ДП «Іршавський лісгосп» вкотре звертається до свідомості громадян, які своїми діями перетворюють ліси у стихійні сміттєві звалища.
 
Засмічення лісів відходами тягне за собою накладання штрафів. Проте сплачується їх, на жаль, дуже мало, бо для правомірного стягнення треба на місці скоєння правопорушення скласти на порушника протокол, тобто «спіймати на гарячому», а це вдається дуже рідко. Тож лишається покладатися на людське сумління.
 
Для того, аби відвідувачі лісових масивів не смітили, іршавські лісівники встановили смітники біля рекреаційних пунктів.
 
«Для того, щоб знищити ліс, не обов’язково його вирубати – можна його просто засмітити. І кожного дня громадяни власноруч знищують гектари лісів, а з ними й чисте повітря, яким самі ж і дихають. З кожним днем все сильніше й сильніше пригріває сонце і зовсім скоро сморід від сміття пересилить пахощі хвойних дерев, терпкого після дощу молодого листя бучків та ясенів, квітучих трав – всього того, чим весною та влітку наповнене лісове повітря. Невже в таких пахощах ви б хотіли провести свій вихідний день?» – каже в.о. директора Руслан Прокопець.
 
Лісівники також звертаються до відпочиваючих, що усе що Ви привезли із собою, потрібно обов’язково забрати, адже в лісі немає прибиральників і наступного разу коли Вам захочеться відпочити у лісі, Ви потрапите на смітник, а не рекреаційне місце.

Колектив ДП «Іршавський лісгосп» вкотре звертається до свідомості громадян, які своїми діями перетворюють ліси у стихійні сміттєві звалища.   Засмічення лісів відходами тягне за собою накладання […]