Лісівники Ужгородського лісгоспу обрали головного профкомівця

5 років ago admin 0

Днями в ДП « Ужгородське лісове господарство» відбулися загальні профспілкові позачергові збори працівників підприємства. На порядку денному обговорення питання про усунення невідповідностей  критеріям стандарту Лісової Наглядової Ради (FSC), вказаної у звіті другого наглядового аудиту, а саме поєднання обов’язків головного лісничого та голови профкому  Валентином Геккером.

На збори запрошено голову обкому профспілки працівників лісового господарства Валерія Федурцю.

Під час зборів з промовами виступили лісничі Кам’яницького, Ужгородського, Великодобронського та Анталовецького лісництв з пропозицією продовжити виконання обов’язків голови профспілкового комітету лісгоспу  головним лісничим  Валентином Геккером. Пропозицій по інших кандидатах на голову профспілки не поступало.

За спільним колегіальним рішенням, головою профспілкового комітету одноголосно було обрано головного лісничого ДП « Ужгородський лісгосп» Геккера Валентина.

Днями в ДП « Ужгородське лісове господарство» відбулися загальні профспілкові позачергові збори працівників підприємства. На порядку денному обговорення питання про усунення невідповідностей  критеріям стандарту Лісової Наглядової […]