І про петицію щодо повної заборони вирубування лісу в Україні

5 років ago admin 0

Китайці давно вже хотіли зайти на український ринок деревини, але ніхто цього поки не допустив. Буде приватизація або довгострокова оренда українських лісів, тоді-то вона зробить з нас васалів піднебесної.

Хоч би один депутат подумав про долю нашого лісу не перед виборами, коли потрібно про себе голосно заявити або з трибуни, або зі сторінок соцмереж, прийшов би до лісничим і запитав “Чим живете”, “Чим ми, народні обранці, можемо допомогти мільйонній армії трудяг. Лісівники це не злодії і не вбивці з бензопилами. Вони не ховаються, а просто совісно заготовляють дерева, з яких потім виготовляють меблі.

А на місцях вирубок садять молоді саджанці, вирощені в розсадниках. Лісовому господарству ніхто не допомагає, відсутнє бюджетне фінансування вже багато про років, а податки сплачують – 75%. Хоча якщо розібратися, то всі 100%.

Чому ніхто не закликає виділити гроші на лісовідновлення? Чому народні обранці і гаранти Конституції жодного разу не сказали, що лісників потрібно нарешті почути і дати змогу розвиватися?!

Тому що не вигідно . У нас не престижно чути шахтарів, лісівників, лісорубів, лікарів, вчителів. Це ж не додає рейтингів та безграмотного PR

Престижно бігти по допомогу і коли потрібні голоси на виборах. Саме ці люди роблять депутатів депутатами, тому що це багатомільйонний електорат, який Слава Господу трудиться на Україні і на благо цієї країни. А лісівники і лісоруби теж люди і вони повинні бути почуті.

Китайці давно вже хотіли зайти на український ринок деревини, але ніхто цього поки не допустив. Буде приватизація або довгострокова оренда українських лісів, тоді-то вона зробить з […]