Іршавські та хустські рятувальники сьогоднішній день присвятили спілкуванню з підростаючим поколінням

5 років ago admin 0

11 червня до рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частин м. Іршава на екскурсію завітали учні 4-го класу з пришкільного літнього табору  Ільницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Під час екскурсії рятувальники продемонстрували їм технічні можливості пожежно-рятувальної техніки та роз’яснили для чого використовується той чи інший рятувальний інструмент. Учні мали можливість одягти бойове спорядження, а відчути себе справжнім вогнеборцем дала можливість загасити умовне загорання шляхом подачі води в осередок займання.

Крім того, рятувальники попередили чотирьохкласників про безпечний відпочинок біля водойм.

Цього ж дня, рятувальники Хустського підрозділу навідалися до вихованців місцевого дошкільного навчального закладу №3 «Дзвіночок», де провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Коли всі, і дорослі і малі, вишикувались на подвір’ї рятувальники продемонстрували роботу спеціального аварійно-рятувального обладнання й представили до уваги присутніх пожежний автомобіль, на якому власне і приїхали надзвичайники. Тут, також, без гасіння умовної пожежі та примірянь одягу рятувальника не обійшлося. І звісно ж фото на фоні пожежно-рятувального автомобіля на згадку.

IMG-3e93-V.jpg   IMG-4aV.jpg

IMG-67f3.jpg  IMG-c75c3bacaa1be8f4e799138f86d68819-V.jpg

IMG-e2e2V.jpg   IMG-fe0b680129bac64a668b98e012ba449d-V.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області