Нарада з працівниками РДА щодо подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані

5 років ago admin 0

7 червня під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М. відбулась нарада з працівниками райдержадміністрації щодо подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування.

В ході наради уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції – головний спеціаліст юридичного сектору апарату райдержадміністрації Дробок Ю. Ю. ознайомив з правилами заповнення та процедурою подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування.

Під час заходу учасники мали змогу задавати додаткові питання щодо електронного декларування та інших положень антикорупційного законодавства.

На завершення присутніх попереджено про відповідальність за неподання, несвоєчасне подання повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, а також за зазначені завідомо неправдиві відомості.

7 червня під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М. відбулась нарада з працівниками райдержадміністрації щодо подання …