Профілактичний захід „Діти за гратами”

5 років ago admin 0

Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей  начальник Воловецького районного відділу пробації в Закарпатській області – Гафинець І.М., директор  ВРЦСССДМ – Пазюк Н.М, провідний спеціаліст  служби у справах дітей Воловецької РДА – Чекета О.В., дільничий офіцер ювенальної превенції Воловецького відділу поліції – Худа Е.В., провели заплановані інформаційно-виховні заходи з вихованцями Закарпатського екологічного центру “Арніка”.​

Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – це зробити її щасливою», – під таким гаслом для неповнолітніх організувались заходи.

​Діти мали змогу дізнавались які саме дії та вчинки допоможуть їм захистити себе, а які можуть спонукати до протиправної поведінки та мати негативні наслідки, обговорювали проблеми розповсюдження заборонених речовин серед підлітків, залучення до злочинної діяльності. Адже, знання та захист своїх прав – це перший крок на шляху до реалізації прав та свобод людини і громадянина.

Майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом, бо чужих дітей не буває.

 Начальник служби у справах дітей                         М.Шуста

Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, …