Знову рятувальники Закарпаття розповідали про безпеку

5 років ago admin 0

28 травня у селі Коритняни  Ужгородського району рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектора. Захід охопив найширші верстви населення та був спрямований на те, щоб нагадати людям, що саме необережність, халатність і легковажне ставлення до власної безпеки часто можуть мати жахливі наслідки.

Після традиційної наради, розділившись на рейдові групи, вирушили на подворові обходи мешканців населеного пункту. Особлива увага зверталася на житлові будинки, де проживають одинокі люди та багатодітні сім’ї. Також, рятувальники звернули увагу на дотриманні елементарних правил безпеки під час відпочинку біля річки та у лісових масивах. Не обійшли стороною й місцевий навчально-виховний комплекс, де поспілкувались із вихованцями на тему безпеки життєдіяльності.  

Аналогічний захід, цього ж дня, провели й рятувальники Міжгірського підрозділу серед жителів села Колочава. Тут, крім відвідин домівок місцевого населення, надзвичайники провели протипожежні інструктажі у місцевих закладах торгівлі. Також, нагадали правила користування вогнегасником на випадок виникнення пожежі у таких закладах.

Такі заходи  рятувальники будуть проводити й надалі, адже це є дієвим фактором запобігання загибелі та травмування людей на пожежах.

 У ДСНС України у Закарпатській області

IMG_1kk721.JPGIMG_168ww2.JPG

IMG-baV.jpgIMG_1692.JPG

IMG-b6V.jpg