Феєричне закінчення навчального року в „ПАДІЮНі”

5 років ago admin 0

Травень – це не лише розквіт природи і весняні дощі. Не лише теплі сонячні ранки і  яскраві заходи сонця. Травень – це переддень канікул та кінець навчального року у всіх закладах освіти. У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” теж у цей час традиційно підбиваються підсумки навчального року. Талановиті вихованці  з радістю демонструють свої досягнення та напрацювання, радують гостей та глядачів здібностями і творчими успіхами, які розкрили упродовж року в стінах палацу. А найкращі з них урочисто отримують цінні призи та заслужену нагороду – „Зореграй-2019”.

 

Розпочалось святкування з показових виступів вихованок секції „Художня гімнастика” „Весняна рапсодія” – а це завжди експресія, витонченість, неперевершена грація та  щирі емоції,. Юні спортсменки пластику. Свою спортивну виправку та вправність  продемонстрували батькам під час показових виступів також вихованці секції „Спортивна гімнастика”. 

У цей же час у всіх відділах відбувався творчий звіт вихованців, на який зібралися діти, батьки та педагоги, аби підвести підсумки навчального року, що завершується. Всі бажаючи мали змогу  долучитися до надзвичайно цікавих та захоплюючих мовних ігор від лінгвістів закладу: повторення іноземних мов, підбір кумедних рим, створення гумористичних віршів та багато чого іншого.

На заходах відзначили кращих вихованців відділів, які стали лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, виставок. Перед слухачами виступали дітки, які співали та грали на музичних інструментах, декламували вірші , вітали своїх батьків  та дякували педагогам за знання, вміння, майстерність, які здобули у „ПАДІЮНі”.

Уже традиційно в палаці закінчують навчальний рік  малесенькі дошкільнята. Два дні святкували перший у своєму житті випускний вихованці відділу дошкільного розвитку „Радість”. Цього року педагоги школи  випустили 330 дошкільнят, яким  урочисто на сцені вручили  заслужені грамоти і свідоцтва, а також цікаві книжки у подарунок.

Святкова концертна програма розпочалася з урочистої церемонії нагородження кращих з кращих – номінантів щорічної премії „Зореграй-2019” та їх педагогів, яким директор „ПАДІЮНу” Світлана Ганущина вручила цінні призи, солодкі подарунки та відзнаки і привітала всіх присутніх зі святом закриття навчального року, наголосивши на тому, що довіра батьків і всебічні таланти дітей разом з великим бажанням вивчати нове та розвиватися – роблять наш заклад таким успішним і творчим. 

На глядачів також чекали найкращі концертні номери вихованців творчих колективів „Продюсерського центру”, „Танцювальної корпорації друзів”, студії сучасного танцю „Бліц”, секції художньої гімнастики, театральної студії „Синтез” та студії пантоміми „Енергія мім”, відділу „Джерела”, завдяки яким гості свята поринули у чарівний світ музики, танцю та театральних дійств.  Родзинкою програми стало феєричне світлове шоу „Dragonfly”. Завершилось свято проникливим та зворушливим гімном  „ПАДІЮНу”. Ще довго після закінчення виступів у залі лунали аплодисменти.

Більше всього у ці дні було невимовної радості, гордості і задоволення від досягнутих успіхів, здобутків у навчальному році.