У двох районах Закарпаття рятувальники спілкувались з місцевим населенням на тему безпеки життєдіяльності

5 років ago admin 0

24 травня рятувальники Хустського підрозділу ДСНС провели планове пожежно-профілактичне відпрацювання села Золотарево, де мешкає близько 4500 осіб. Крім подворового обходу помешкань громадян рятувальники завітали до вихованців місцевого дошкільного навчального закладу, де розповіли малечі про безпечний відпочинок на природі та як уникнути трагічних випадків, нагадали правилаї безпеки у побуті, небезпеку вибухонебезпечних предметів, про безпеку на вулиці та вдома. Також нагадали номер телефон Служби порятунку.

А от до рятувальників м. Мукачево, цього ж дня, на екскурсію завітали учні 1а та 1б класів місцевого навчально-виховного комплексу №6.

Майбутнім рятувальникам вогнеборці завжди раді. Тому охоче поспілкувалися зі школярами, поділившись власним досвідом гасіння пожеж, а також їх запобігання.

ДСНСки продемонстрували дорогим гостям обладнання пожежного автомобіля та бойовий одяг, що призначений захищати вогнеборця а також розповіли про особливості гасіння надскладних пожеж.

Крім того, працівники ДСНС пояснили основні правила пожежної безпеки та наголосили, що нехтувати ними украй небезпечно. На кінець зустрічі кожен мав можливість приміряти на себе пожежну аску на посидіти за кермом пожежного автомобіля.

IMG-1aa6.jpg IMG-5aV.jpg

IMG-5V.jpg  IMG-69-V.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області