Найкраща учениця шкільного лісництва Ужгородщини завершила своє навчання

5 років ago admin 0

Сьогодні, 24 травня, в Кам’яницькій ЗОШ І-ІІІ ст відбулося урочисте свято останнього дзвоника. На урочистих заходах був присутній директор ДП «Ужгородське лісове господарство», який вручив грамоти переможцям конкурсу «Я люблю ліс» на кращий малюнок в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках 2019».

Урочиста частина включала в себе розповідь учнів про те, що зроблено за роки навчання в шкільному лісництві. Адже Кам’яницьке шкільне лісництво — одне з найпотужніших шкільних лісництв, яке щороку презентує Закарпаття на Всеукраїнських зльотах учнів шкільних лісництв.

Директор ДП «Ужгородське лісове господарство» Василь Кий:

«Учні долучаються до різних лісогосподарських і природоохоронних робіт. Особлива увага приділяється професійній орієнтації молоді. Сьогодні члени шкільного лісництва навчаються у престижних навчальних закладах на лісогосподарських факультетах – це майбутні лісівники, екологи майбутнє нашого лісу. Кам’яницьке шкільне лісництво неодноразово ставало переможцем обласного конкурсу юних лісівників і представляло Закарпаття на Всеукраїнських зльотах і завжди завойовувало призові місця, нагороджувалось дипломами, грамотами, подяками. Особлива заслуга в цьому сьогоднішній випускниці – Кароліні Кичці, яка була учнем шкільного лісництва протягом багатьох років. Кароліна неодноразово представляла підприємство на обласних змаганнях та зльотах учнівських лісництв, завдяки їй команда протягом декількох років виборювала призові місця. Успіхів тобі Кароліна, хорошого майбутнього, хай збуваються твої мрії та плани».

Окрім того, під час урочистостей були вручені подяки та грошові нагороди ученикам за перемогу в конкурсі «Я люблю ліс».

Їх отримали:

Авігея Чмерека, учениця 3 класу;

Анастасія Костинська, учениця 5-Б класу;

Анна Герич, учениця 7-А класу.

Сьогодні, 24 травня, в Кам’яницькій ЗОШ І-ІІІ ст відбулося урочисте свято останнього дзвоника. На урочистих заходах був присутній директор ДП «Ужгородське лісове господарство», який вручив грамоти […]