На Закарпатті відбувся фінал поліцейського чемпіонату з міні-футболу серед дітей

5 років ago admin 0


На Закарпатті завершився другий чемпіонат з міні-футболу для дітей краю, який організували поліція області спільно з фізкультурно-спортивним товариством «Динамо».


Сьогодні, 17 травня, під патронатом Головного управління Національної поліції Закарпатської області та підтримці Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», за підтримки Закарпатської ОДА та Федерації футболу Закарпаття в Ужгороді завершився другий обласний чемпіонат з міні-футболу.


В ньому брали участь 16 команд з усіх районів регіону, хто хотів займатися спортом та розвиватися, зокрема більшість з них ромської народності та з малозабезпечених сімей. Усього участь у турнірі брало близько 50 команд, загальною кількістю майже 500 дітей з усього Закарпаття.


З вступним словом відкрив чемпіонат начальник ГУНП в Закарпатській області — полковник Роман Стефанишин, який побажав юним футболістам спортивних успіхів у змаганнях.


Під час матчів, юнаки показали високий рівень майстерності, командної гри та вміння управлятись з м’ячем, а самі змагання проходили в дружній атмосфері. Учасники лише на полі були конкурентами, під час перерв діти знайомилися та спілкувалися між собою, заводили нових друзів.


Перше місце зайняла команда Іршавського району – «Боржава», друге місце — команда Міжгірського району «Авангард», а третє місце команда міста Ужгород «Радванка».


Правоохоронці забезпечили для юних футболістів не лише футбольне поле, але й розваги, подарунки, ласощі, та зробили все можливе для того, щоб діти надовго запам’ятали чемпіонат. Зокрема, крім власне спортивного свята, для учасників виступив Естрадно-духовий оркестр поліції Закарпаття та поліцейські-кінологи області зі службовими собаками та студенти Ужгородського коледжу культури. Також для дітей працювала польова кухня Державної служби з надзвичайних ситуацій Закарпаття, завдяки якій вони мали змогу поласувати смачним обідом.


Керівник Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Михайло Пантьо відзначив серйозну підготовку та наголосив на тому, що тренування дали результати і діти показали дуже достойну гру.


Переможці отримали кубки, грамоти, медалі та солодощі. Крім того, кожна команда, яка брала участь у змаганнях отримала заохочувані призи.