Проведено профілактичні рейди з метою виявлення бездоглядних дітей та дітей, що займаються жебракуванням 

5 років ago admin 0

16  травня 2019 року в с.Лази відбувся профілактичний рейд з метою виявлення бездоглядних дітей та дітей, що займаються жебракуванням..

В ході якого було обстежено 3 сім’ї, де проживають та виховуються 11 неповнолітніх дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, із них одна дитина зазнала психологічне насильство у сім’ї. З батьками та дітьми проводилися бесіди щодо попередження та усунення недоліків, що передували виникненню складних життєвих обставин. В результаті заходу одну матір притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП, оскільки нею не створено належних умов для утримання та виховання дитини.

З метою запобігання та припинення жебракування дітей, особливо використання з цією метою дітей грудного віку, встановлення відповідальності юридичних та фізичних осіб за порушення прав і законних інтересів дітей, 17 травня продовжується профілактичний рейд «Малюк» за участі працівників служби у справах дітей Воловецької райдержадміністрації спільно з Воловецьким відділенням поліції Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

  

В.о начальника служби

у справах дітей Т.ТИМКОВИЧ

16  травня 2019 року в с.Лази відбувся профілактичний рейд з метою виявлення бездоглядних дітей та дітей, що займаються жебракуванням.. …