Життя починається з любові… Життя починається з МАМИ…

5 років ago admin 0

11 травня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулося свято за підсумками обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» .       

Перший подарунок, який дає нам мати – це життя, другий – любов, і третій – розуміння. Для кожної дитини саме її мама найкраща, найгарніша і найдобріша. І кожна дитина по-особливому має що сказати про свою маму. І саме в травні, у цю теплу і квітучу пору святкуємо ми День матері. З нагоди цього чудового свята у стінах «ПАДІЮНу» лунають неймовірно ніжні слова у віршах, піснях і прозі. Безліч картин і чарівні таночки присвячені у цей день найдорожчій людині – мамі.  Талановиті діти з усієї області гідно взяли участь у конкурсі до Дня матері і сьогодні на сцені представлені найкращі з них.

 

Свято в палаці розпочалося з урочистого привітання заступника директора департаменту –  М.М. Шевері. Далі відбувалося нагородження переможців конкурсу: «Малюнок, вірш, лист до мами».  У кожній з номінацій було визначено чотирьох переможців    (1, 2, 3 місце плюс одне заохочувальне). У подарунок діти отримали коштовні годинники, дипломи та цукерки з листівками для мам. Не менш цінним подарунком для всіх учасників стала виставка дитячих малюнків та концертна програма від вихованців «ПАДІЮНу».           

Зі сцени у виконанні юних ведучих линули проникливі слова з творів учасників конкурсу минулих років. Крім цього, уривками із своїх листів і віршів дивували цьогорічні конкурсанти. І все це перемежовувалось чуттєвими піснями, присвяченими матері  у виконанні солістів Зразкового художнього колективу «Продюсерський центр ПАДІЮНу» та чудовими хореографічними номерами від Народного художнього колективу ансамблю танцю «Танцювальна корпорація друзів» та Студії сучасного танцю «Бліц». Завершила програму музична композиція «Ми діти твої, Україно» у виконанні ансамблю «ПАДІЮНу».

Мама – це синонім слова любов. Та жоден  подарунок мамі не буде рівним тому дарунку, який вона подарувала нам – життю. Низький уклін вам, наші рідненькі, і ще раз щиро вітаємо Вас зі святом!