Курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки проводять профорієнтаційну роботу в навчальних закладах Ужгорода

5 років ago admin 0

Хто може розповісти цікавіше та яскравіше про навчання у вищому навчальному закладі? Правильно, той, хто там вже навчається. Саме тому,  курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Михайло Єрошевич та Марина Мельник зараз проводять профорієнтаційні заходи для старшокласників навчальних закладів Ужгорода. Впродовж 13-14 травня вони відвідали майже усі школи обласного центру Закарпаття. 

Тим, хто ще не визначився із майбутньою професією курсанти надали усю необхідну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів системи ДСНС, напрямків підготовки та спеціальностей, особливостей навчання та подальшого проходження служби в підрозділах ДСНС України. Під час бесід увага акцентувалась на якісному та сучасному рівнях підготовки, гарантованому працевлаштуванні курсантів-випускників та гідній заробітній платі.

Школярам усіх закладів, до яких навідувались майбутні рятувальники, було роздано листівки та брошурки з правилами вступу, а також продемонстровано презентаційний фільм про виші.

gh.JPG I32.JPG

 

I7.JPGI38.JPG

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області