Зустріч з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС

5 років ago admin 0

З нагоди річниці аварії на Чорнобильській АЕС відбулася зустріч заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М. та заступника голови районної ради Повідайчика В. І. з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС та дружинами загиблих героїв.

Під час зустрічі  ліквідатори  мали можливість обговорити з начальником управління соціального захисту населення Ю. Ф. Ференцом та начальником відділу охорони здоров’я О. І. Лопіт  питання, які їх турбують. Зокрема, йшлося про  надання путівок на  санаторно-курортне лікування, забезпечення безкоштовними медикаментами,  пільгові перевезення, надання субсидій тощо. 

Учасникам зустрічі надані змістовні відповіді та роз’яснення на поставлені запитання.

Керівництво району висловило щиру вдячність героям-ліквідаторам, побажали здоров’я, миру і достатку, а також запевнили, що районна влада докладатиме всіх зусиль для покращення соціального захисту учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та родин померлих героїв.

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

З нагоди річниці аварії на Чорнобильській АЕС відбулася зустріч заступника голови районної державної адміністрації Понзеля І. М. та заступника …