Рятувальники та медики ліквідовували наслідки умовної дорожньо-транспортної пригоди

5 років ago admin 0

12 квітня рятувальники спільно із службою екстреної медичної допомоги та поліцією провели спільні практичні навчання  з ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди з багатьма травмованими.

За легендою навчань, у напрямку села Концово Ужгородського району, шкільний автобус зіткнувся з трактором. Як наслідок, відбулося займання транспортних засобів. Щонайменше 10 чоловік отримали різного ступеню важкості тілесні ушкодження.

Для ліквідації наслідків даної надзвичайної події до місця було направлено рятувальників, поліцію та службу екстреної медичної допомоги.

Працівники патрульної поліції забезпечили безпеку руху на даній ділянці автошляху. У свою чергу фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення вивільняли потерпілих із понівечених транспортних засобів та передавали до рук лікарів швидкої допомоги. А працівники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідовували пожежу. Медики ж визначали важкість отриманих травм учнями та відповідно, транспортували потерпілих до лікувальних закладів.

Як вважають організатори  заходу, всі задіяні служби працювали злагоджено та оперативно.  

DSC_0304.JPG      DSC_0326.JPG

DSC_0328.JPG   DSC_0333.JPG

DSC_0338.JPG   DSC_0396.JPG

DSC_0408.JPG   DSC_0438.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області