Кращі умови – ліпша робота лісівників Міжгірщини

5 років ago admin 0

Невпізнанно змінила свій зовнішній і внутрішній вигляд двоповерхова контора Міжгірського лісництва, розташована на Грабовці – житловому масиві райцентру: будинок-красень зараз,  мов казка у мальовничому узліссі. Причому докорінна перебудова споруди сталася завдяки власним силам. Назовні стіни площею 440 кв. м “обшито” буковими дошками. Очевидні зміни і всередині – пустуючі приміщення перетворено у ошатний відпочинковий комплекс за зразком євростандарту. Є тут три затишні спальні, кімната для прийому їжі, міні-кухня. Потурбувалися і про ефективне енергозбереження, встановивши новий потужний котел для обігріву дровами.

Молодого віку лісничий Ігор Роман, який очолює вже шість років даний підрозділ, з-поміж старанних підлеглих виділяє насамперед Василя Марковича та Юрія Белю. сповіщаючи про найближчий план благоустрію подвір’я, де розмістяться і змайстровані своїми руками екзотичні бесідки. Водночас працівниками лісової охорони незабаром будуть продовжені роботи у рекреаційній зоні Синевирського перевалу. Доводиться, на жаль, і оновлювати тут деякі об’єкти, бо знаходяться окремі горе-любителі природи, котрі нищать зроблене.

 Ігор Роман висловив щиру вдячність за вагоме сприяння у реконструкції лісництва на адресу директора ДП “Міжгірське лісове господарство” Івана Барни та головного лісничого, заслуженого лісівника України Петра Бойка. “Командир” “зеленого цеху Міжгірщини Іван Барна позитивні зміни прокоментував так: “Естетика робочих місць підносить настрій, внаслідок кращих умов для праці поліпшуються і її результати. Ми і надалі будемо докладати всі зусилля, аби наші люди відчували комфортнішу атмосферу”.

 

Невпізнанно змінила свій зовнішній і внутрішній вигляд двоповерхова контора Міжгірського лісництва, розташована на Грабовці – житловому масиві райцентру: будинок-красень зараз,  мов казка у мальовничому узліссі. Причому […]