У «Лісовій школі» Виноградівського лісгоспу проведено відкритий урок

6 років ago admin 0

Напередодні святкування Дня працівника освіти та з нагоди сотої річниці з Дня народження видатного українського педагога та письменника Василя Сухомлинського, у «Лісовій школі» Виноградівського лісгоспу проведено відкритий урок з учнями Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ №7.

До лісівників завітали учні 4-го класу в супроводі класного керівника Вікторії Ніроди, в.о. директора школи Любові Щербан та керівника гуртка Виноградівського районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Анни Костак. “Лісовий урок” також відвідала заступник голови районної державної адміністрації Єва Данич.

Директор ДП «Виноградівський лісгосп» Василь Агій розповів учням про лісові дерева та тварин Виноградівщини, презентував «Лісовий буквар». Головний лісничий Дмитро Зейкан показав, як та чим робляться обміри дерев у лісі, як ставиться клеймо на деревах, котрі підлягають вирубці.

Лідія Зейкан розважила гостей інтерактивними іграми та квестами на лісову тематику, розповіла про важливість збереження екосистеми та дотримання чистоти в лісі. Дітки залюбки розглядали зрізи дерев, макети диких тварин та інформаційні стенди.

Найактивніші учасники отримали заохочувальні призи, а бібліотеці школи подарували примірник «Лісового букваря» Фелікса Гербута, щоб всі охочі могли отримати початкові знання про ліс, його функції та догляд за ним.

Напередодні святкування Дня працівника освіти та з нагоди сотої річниці з Дня народження видатного українського педагога та письменника Василя Сухомлинського, у «Лісовій школі» Виноградівського лісгоспу проведено відкритий […]