В Перечинській ОТГ відбувся “Весняний забіг”

5 років ago admin 0

Сьогодні, в Перечинській ОТГ відбувся традиційний, четвертий “Весняний забіг”, в якому взяли участь близько 150 учасників – учні закладів громади, батьки з дітьми. До участі запрошувалися всі бажаючі. Погода сприяла проведенню спортивно-масовому заходу.

Цього року, дрес-код – жовтий. Учасники були одягнуті у жовті футболки і долали три дистанції, найдовша від пожежної частини до ДЮСШ – 5 км. Інші юні спортсмени приєдналися біля пам’ятника Федору Фекеті і бігли 1,5 км, найменші приєдналися біля музичної школи, бігли півкілометра.

Після фінішу, на спортивному майданчику ДЮСШ діти-спортсмени демонстрували свою майстерність в різних спортивних естафетах. На закінчення усіх учасників забігу пригощали пиріжками, тістечками та чаєм.

Забіг проводимо навесні задля популяризації активного способу життя.

Дякуємо всім учасникам “Весняного забігу”, тренерам, вчителям, організаторам – Алісі Смирні, відділу освіти, культури, молоді та спорту, які організували чудовий спортивний день, окрема подяка працівникам поліції за супровід патрульної бригади та збереження громадського порядку під час заходу.