Лише завдяки конструктивній співпраці депутатського корпусу та районної влади можливі позитивні результати

5 років ago admin 0

Нещодавно керівник району Руслан Чорнак разом з депутатом районної ради, головою бюджетної комісії Йожефом Боднарем проінспектували стан та якість проведення ремонту центральної дороги Розівка-Концово по вул.Миру. На капітальний ремонт цього відрізку шляху витрачено понад 4 мільйона гривень, з яких 2,5 млн. – з районного бюджету. Загальна протяжність відремонтованої вулиці – 1400 метрів.

Капітальний ремонт дороги зроблено якісно. Місцеві жителі радіють, адже цю вулицю, хоч вона і центральна, не ремонтували, мабуть, десяток років. Дорога була вкрай розбитою, позаяк кожного дня тут проїжджає великий потік транспорту. Але завдяки районній та сільській раді, жителі Концова тепер мають капітально відремонтовану дорогу.  

Цього ж дня очільник району оглянув і дорогу, що веде до концівського стадіону – вулицю Садову. На капітальний ремонт цієї вулиці з районного бюджету також виділяли кошти – 650 тисяч гривень. За районні кошти облаштовано і огорожу самого стадіону. На стадіоні майже щотижня проводять чи то футбольні матчі, чи турніри, спортивні заходи, тощо. Свої тренування тут проводить і ФК «Вітязь» (Концово), юнацька команда якого цьогоріч стала срібним призером Вищої ліги області з футболу.

До слова, спортивна арена у Концові є однією із кращих в Ужгородському районі. І це все завдячуючи депутату районної ради, місцевому жителю та меценату Йожефу Боднару, а також керівництву районної ради.