В Перечинські ОТГ стартував Місячник благоустрою!

5 років ago admin 0

З 18 березня, в Перечинські ОТГ стартував Місячник чистоти, впорядкування, озеленення, благоустрою міста та сіл нашої громади.

Відтак, 22 березня, у с.Сімер, учні 5-9 класів здійснили весняне прибирання пришкільної території. У супроводі класних керівників та учителів діти взялися до робочого інвентарю та з ентузіазмом почали прибирати торішнє листя й траву. Під час суботника було приведено до належного естетичного стану територію школи, упорядковано клумби перед освітнім закладом.

23 березня мешканці с.Зарічево наводили порядок вздовж під’їзної дороги від мосту до села. Зрізали чагарники, очищали узбіччя дороги від сміття, а також прибирали територію де знаходяться дві зупинки біля православної церкви. Найголовніше в цій ситуації те, що жителі Зарічева самі організувалися на цей захід через соцмережі, а в.о старости Оксана Петрова і депутати Ольга Барзак та Юрій Федарка допомогли в роботі. Юрій Федарка виділив автомашину для вивозу сміття. Місячник благоустрою відбувся і в Зарічівському ЗДО та в ЗОШ І-IIступенів за участю педагогічних працівників, технічних працівників, вихованців школи.

Витративши свій час, кожен може стати корисним для суспільства і природи, навіть організатором невеличкої акції там де проживає. У власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку можна організувати прибирання території чи висадити квіти, кущі та дерева. Зокрема, розповісти дітям, про потребу дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон у своєму місті та селі.

Міська рада звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власникам об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, жителям міста та сіл, невідкладно провести прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, парків, дворів від бруду і сміття, облаштувати клумби.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________