Весняний настрій

5 років ago admin 0

Піднесений настрій панував 3 квітня у Закарпатському палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”, а саме, у Зразковому етнографічному музеї „Світлиця”, адже тут зібралися вихованці, батьки та педагоги на концертну програму вихованців відділу духовного і творчого розвитку „Джерела” – „Весняний настрій”. 

Природа навесні – це особливий світ, який вражає своєю незвичайністю. Весь світ з приходом весни наповнюється фарбами, звуками, запахами і натхненням! За короткі три весняні місяці природа встигає пережити величезні метаморфози. Жодна інша пора року не може похвалитися такими змінами, які відбуваються навесні.

Але все у цьому світі складається з коротких моментів, потрібно лише прислухатися, придивитися, збагнути та прийняти цю неперевершену красу. Про красу весни, про чудову природу рідного краю написано чимало народних пісень, інструментальних творів, складено поетичних рядків і створено безліч творів образотворчого та декоративного мистецтва.  Саме з таких творів – пісень, фортепіанної музики і складалася програма виступів на концерті. Цього разу слухачів по особливому радували виступи дебютантів, які хоч і з хвилюванням, але дуже гарно співали, а також грали на фортепіано. А ніжні букети бісерних та паперових квітів, весняні поробки вихованців гуртків „Паперопластика” тв. „Бісероплетіння” по особливому прикрасили приміщення, в якому проходив захід.

В усьому  світі мабуть не знайдеться людини, байдужої до музики. Класична музика, джаз, рок, поп-музика чи фольк – всі вони по-своєму впливають на нас. Більше того, сьогодні стає відомо і про лікувальні властивості музики, її цілющий вплив на людину. 

Отож нехай наші серця бринять радістю весь рік, прекрасна музика лунає повсякчас, а на душі буде тепло та затишно, як у ці прекрасні весняні дні.