Проведено навчання з анкетування відвідувачів щодо якості функціонування суду

5 років ago admin 0


 

        Регіональний громадський благодійний фонд «Право і Демократія» у співпраці з Проектом USAID «Нове правосуддя», розпочав реалізацію проекту «Проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей з використанням карток громадського звітування (КГЗ)».

           З метою ефективної організації вище вказаного опитування та на виконання рішення Ради суддів України №53 від 17 вересня 2018 року, 03 квітня 2019 року у приміщенні «Eventum Hall» в м.Мукачево Закарпатської області відбувся семінар  щодо проведення анкетування відвідувачів, громадян – учасників судових проваджень щодо якості функціонування судів Закарпатської області.

           В даному заході взяли участь: керівник апарату  Мукачівського міськрайонного суду – Продан М.М., та відповідальні за організацію та проведення анкетування – Малицька М.І. та Дзямко О.І.   

           Учасники ознайомилися з кращими практиками проведення анкетування в інших судах України, детально проаналізували анкету та на практиці змогли закріпити отримані знання.

            Вивчення думки громадян-відвідувачів суду дасть можливість дослідити рівень надання судових послуг. Отримані результати анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання існуючих проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області.

 

 

                                                                                                                                    Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду