У Верхньогірському лісгоспі створено осередок Товариства лісівників України

5 років ago admin 0

Товариство Лісівників Закарпаття поповнилось новим осередком. Лісова галузь України постійно потребує підтримки громадськості для ефективного функціонування. Активну допомогу у цьому напрямку надає Всеукраїнська громадська організація Товариство Лісівників України. Відтак в кожній області створені обласні організації, які у свою чергу складаються із осередків.

Слід відмітити, що в структурі Товариства Лісівників Закарпаття нещодавно відкрився осередок у ДП «Тячівське ЛГ». Останній був створений на території ДП «Верхньогірське ЛГ».

Очолила осередок Товариства Лісівників Закарпаття, людина із багаторічним стажем у лісовій галузі, інженер з охорони та захисту лісу ДП «Верхньогірське ЛГ» Василина Бута. Під час першого засідання, очільниця районного осередку підкреслила важливість популяризації роботи лісівників, допомога у реформуванні лісової галузі, а також необхідність продовження роз’яснювальної кампанії серед молоді щодо чистого довкілля, для збереження навколишнього середовища. У цих питаннях й не тільки, Верхньогірський осередок Товариства Лісівників у Закарпатській області надаватиме всебічну підтримку.

Товариство Лісівників Закарпаття поповнилось новим осередком. Лісова галузь України постійно потребує підтримки громадськості для ефективного функціонування. Активну допомогу у цьому напрямку надає Всеукраїнська громадська організація Товариство […]