Виноградівські рятувальники профілактують пожежну безпеку холодної пори

5 років ago admin 0

Проблема виникнення пожеж завжди залишається актуальною.Однак, на відміну від теплої пори року, взимку ризик виникнення пожеж на території приватних домоволодінь суттєво збільшується, адже до основних причин їх виникнення долучаються ще й проблеми опалювального сезону. Зношеність приладів обігріву, використання великої кількості недорогих, а відповідно й не завжди якісних, пристроїв, невиконання основних правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення – все це призводить до загорянь у житловому секторі.

Саме тому, з метою профілактики виникнення подібних випадків та нагадування селянам правил безпечної поведінки у побуті, працівники Виноградівського райвідділу УДСНС України у Закарпатській області в с. Онок провели позаплановий інформаційно-просвітницький захід. Даний населений пункт вибрано невипадково, адже у жовтні місяці тут надзвичайникам вже доводилося рятувати від знищення вогнем житловий будинок 63-річного місцевого мешканця.

Під час спілкування з активом села, колективом та відвідувачами відділення поштового зв’язку, а також місцевими мешканцями рятувальники надали рекомендації стосовно необхідності виконання превентивних заходів, спрямованих на недопущення загорань у власних помешканнях. Крім того, вогнеборці розповідали про основні причини виникнення пожеж, наслідки, до яких вони призводять, наводили реальні приклади тих випадків, які виникали на території нашого краю.

На згадку рятувальники залишили всім, з ким мали нагоду поспілкуватися в рамках заходу, інформаційно-просвітницькі листівки, де зазначено основні правила пожежної безпеки у побуті під час осінньо-зимового періоду.

 

ОНОК 1.jpg  ОНок 2.jpg

 

Онок 3.jpg  Онок 4.jpg

 

Онок 5.jpg  Онок 6.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області