Ще одна школа на Іршавщині стала «зеленішою»

5 років ago admin 0
Зі стартом акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» закарпатські лісівники активно не тільки відновлюють ліс, але й озеленюють території шкіл і садочків. Відтак 21 березня лісничим Лисичівського лісництва Василем Проданом було проведено заняття у Лисичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
 
Слухачами стали маленькі вихованці та учні шкільних лісництв з 8 по 11 класи.
 
Старші наставники — лісівники розповіли дітям про роль лісу у житті людей. А після лекцій лісівники разом із маленькими помічниками посадили сосну кедрову та туї на території навчального закладу.
 
— Посадиш ліс — виросте скарб, — каже Василь Продан, лісничий Лисичівського лісництва. — І наше головне завдання — постійне відтворення лісів та озеленення нашого прекрасного краю. Надзвичайно важливо, щоб цією ідеєю були окрилені і наші діти. Саме їм, майбутнім господарям на рідній землі, треба прищепити любов до рідного довкілля. Лише тоді лісівникам можна буде чесно глянути у вічі і сучасникові, і майбутньому співвітчизнику, який прийде до закарпатського лісу в наступному столітті. Переконаний: сучасники не лише збережуть для майбутніх поколінь наш зелений скарб, а й примножать його.

Зі стартом акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» закарпатські лісівники активно не тільки відновлюють ліс, але й озеленюють території шкіл і садочків. Відтак 21 березня лісничим […]