Військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку вітали сьогодні з 15-ою річницею служби

6 років ago admin 0

Військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку вітали сьогодні з 15-ою річницею служби – заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Володимир Колесніков, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, в.о. міського голови, заступник Ужгородського міського голови Ігор Фартушок, обласний військовий комісар Богдан Череміський, інші поважні гості.

Розпочався урочистий захід виконанням Державного Гімну, також хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих у зоні бойових дій на сході України.

Привітав бійців і нагадав історію створення Військової служби правопорядку начальник Ужгородського зонального відділу полковник Федір Міцель. Він також вручив відзнаки та поздоровив бійців, які отримали чергове військове звання. Федір Міцель вручив і подяки за постійну підтримку зонального відділу, у тому числі Ужгородському міському голові Богдану Андріїву, начальнику відділу оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення міської ради Ірині Зимі.

Зі словами подяки до військових від імені міського голови Богдана Андріїва звернувся Ігор Фартушок. «Ось уже 15 років ви гідно виконуєте свої обов’язки: як на місці дислокації, в Ужгороді, так і в зоні бойових дій. Шкода, що лише під час агресії проти нашої держави впродовж останнього часу народ гідно оцінив статус і рівень армії. Однак уже зараз бачимо, з яким теплом вас зустрічають усюди, в тому числі і в Ужгороді, віддають вам честь і шану. Це заслужено», – сказав Ігор Іванович. Він побажав усім миру, щоб усі бійці повернулися в родини живими і здоровими.

Ігор Фартушок вручив грамоти Ужгородської міської ради за сумлінне виконання завдань на території Донецької та Луганської областей та символічні подарунки сержанту Василю Звіру, старшим солдатам Василю Кирлику та Івану Невеселому. З нагоди відзначення 15-річчя створення Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку грамоти та подарунки від Ужгородської міської ради отримали полковник Федір Міцель, майор Сергій Сідоров, лейтенант Тетяна Храптович, старший сержант Анатолій Барилко, старший лейтенант Іван Рижкевич.

Подяки та Почесні грамоти кращі військовослужбовці отримали і від Закарпатської обласної адміністрації та ради, Закарпатського обласного військового комісаріату, нагрудні знаки – від Генерального штабу Збройних Сил України, Головного управління Військової служби правопорядку, Міністерства оборони України тощо.

1 of 24