Незважаючи на сніг! Лісівники Мокрянського ЛМГ готуються до пожежонебезпечного періоду (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Хоч на дворі березень, проте територія лісфонду Мокрянського лісомисливського господарства залишається вкритою снігом. Однак це не заважає лісівникам підприємства розпочати підготовку до пожежонебезпечного періоду. Окрім стандартного набору пожежного інвентарю та засобів пожежогасіння, лісівники Мокрянського лісомисливського господарства забезпечені двома резервуарами для води, кожна місткістю тисячу літрів.

До них також входять чотири мотопомпи та чотири пожежні рукава. Аби вони так і залишалися на своєму місці, щороку з початком пожежонебезпечного періоду лісівники проводять роз’яснювальну кампанію з місцевим населенням, щодо небезпеки лісових пожеж. Мокрянське лісомисливське господарство одне із останніх підприємств де розпочинається пожежонебезпечний період, так як знаходиться у високогір’ї. На відміну від низинних районів області, тут місцеве населення не надто активно спалює суху рослинність на своїх полях, яких теж не так й багато.

Хоч на дворі березень, проте територія лісфонду Мокрянського лісомисливського господарства залишається вкритою снігом. Однак це не заважає лісівникам підприємства розпочати підготовку до пожежонебезпечного періоду. Окрім стандартного […]