Лісівники Ужгородщини за чисте довкілля!

5 років ago admin 0

Чисте довкілля для нас та майбутніх поколінь, питання яке залишається чи не найголовнішим у XXI ст. Несанкціоновані сміттєзвалища, купа сміття на узбіччях доріг, місцях відпочинку, у лісі, сьогодні на жаль стало буденним явищем.

Кидати виклик побутовим відходам, практично кожного дня змушені  лісівники Ужгородського держлісгоспу. На об’їзній автомобільній дорозі неподалік обласного центру,  яка веде до Українсько-Словацького кордону, сміття можна побачити практично всюди. Дорога межує з лісовим фондом підприємства, через що також зазнає “сміттєвої навали” з боку недобросовісних людей.  На в’їзді та вздовж лісового фонду можна побачити чималу гору сміття. Тому лісівниками вжито відповідні міри по очищенню території. За один день вдається назбирати десятки вщент заповнених різними побутовими відходами кульків.

Зі свого боку закарпатські лісівники закликають громадян та іноземних туристів з повагою ставитись до природи. Саме тому в рекреаційних зонах, місцях відпочинку, туристичних маршрутах, лісівники намагаються встановлювати смітники, а також розміщують інформаційні стенди щодо збереження чистого довкілля.  

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Чисте довкілля для нас та майбутніх поколінь, питання яке залишається чи не найголовнішим у XXI ст. Несанкціоновані сміттєзвалища, купа сміття на узбіччях доріг, місцях відпочинку, у […]