Тячівські лісівники не зі слів знають про лісові пожежі (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Теплий березень зумовлює швидке танення снігу. Тому ризик загорання у лісових масивах стає дедалі небезпечнішим. Зустріти ж пожежонебезпечний період, готові лісівники Тячівського держлісгоспу.

Про лісові пожежі лісівники Тячівського держлісгоспу знають як ніхто інший, адже у минулому році, через людську недбалість, лісові масиви підприємства постраждали від стихії вогню. Приборкати пожежу вдалось завдяки активним діям лісівників та наявним пожежним інвентарем. Аби не повторити минулорічний досвід, лісівники проводять профілактичну роботу з місцевим населенням. Також поповнюють одиниці пожежного інвентарю та засобів пожежогасіння. Останнім придбанням стала спеціальна повітряна дуйка, яка дозволяє більш ефективно прибирати сухе листя та не дати вогню розширювати свої межі. Для ефективного реагування на можливе загорання в лісових масивах, крім спеціальних місць зберігання пожежного інвентарю в лісництвах, кожен майстер лісу також додатково забезпечений пожежним інвентарем.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Теплий березень зумовлює швидке танення снігу. Тому ризик загорання у лісових масивах стає дедалі небезпечнішим. Зустріти ж пожежонебезпечний період, готові лісівники Тячівського держлісгоспу. Про лісові пожежі […]