Ремонт Довжанського лісництва на фінішній прямій

5 років ago admin 0

Лісівники Закарпаття продовжують приводити до ладу контори держлісгоспів і лісництв. На черзі – Довжанське та Річанське лісництва.

За словами директора Довжанського лісомисливгоспу Василя Леднея ремонт адмінбудинку Довжанського лісництва розпочато ще в березні 2018 року.

Зроблені ремонти всередині контор лісництв із заміною водопроводу, каналізації, ремонту всередині – відремонтовано кабінети, кімнати для відпочинку та санвузол, закуплено нові офісні меблі. Облагородили лісові господарники також і фасад ззовні. Наразі Ремонт Довжанського лісництва на фінішній прямій. Вся реконструкція адмінбудинку обійшлася держлісгоспу в 300 тис.грн.

Однак лісівники ДП «Довжанське ЛМГ» не зупиняються лише на одному лісництві. Тривають ремонтні роботи також і в адмінбудинку Річанського лісництва. Силами працівників повністю оновлено робочі кабінети лісничого та помічника лісничого. Старі дерев’яні вікна лісгоспівці замінили на нові металопластикові для збереження тепла, замінили всю електроустановку, оскільки стара вже не відповідала сучасним нормам, закуплено сучасну піч та меблі. Вся реконструкція контори лісництва обійшлася у 181 тис.грн. До кінця березня планується остаточно завершити ремонт.

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Лісівники Закарпаття продовжують приводити до ладу контори держлісгоспів і лісництв. На черзі – Довжанське та Річанське лісництва. За словами директора Довжанського лісомисливгоспу Василя Леднея ремонт адмінбудинку […]