Зі святом, чарівні жінки!

5 років ago admin 0

laka krokusow

Весна пробуджує у наших душах світле піднесення після тривалої зимової сплячки. У сонячно-лагідні весняні дні Ви розквітаєте, немов перші проліски, милуючи око своєю красою.

Жінки – це Берегині української нації, родинного вогнища, світлих дитячих душ, які шанобливо зберігають та передають із покоління в покоління традиції духовності, патріотизму, культурних надбань. Ваша щедрість зігріває, сила духу – захоплює, краса – надихає чоловіків на нерозважливі вчинки.

Ви – українки. Носіть гордо це прекрасне звання, живіть так, щоб вами гордилися нащадки, творіть на благо Вітчизни і вірте, що розквітне не лише природа, а й добробут, велич, краса, могутність України.

Чарівні жінки-освітяни! Ви виховуєте молоду українську генерацію, навчаєте любити світ, сповнений несподіванок і мрій, допомагаєте долати життєві перепони, вірити в добро і справедливість, творити на благо України. Даруйте віру і впевненість, професіоналізм та позитив, створюйте вир позитивних емоцій, незабутніх вражень, шалених ідей, експериментуйте і втілюйте свої ідеї в життя!

Миру і світла, радості і спокою, надії і злагоди, шани людської і щирих дитячих посмішок Вам і Вашим родинам, дорогі наші жінки-освітяни!