В Ужгороді викладач аварійно-рятувального загону спеціального призначення завітала до учнів місцевої школи, щоб навчити їх безпечному життю

5 років ago admin 0

Учора,6 березня, у рамках проведення Місячника пожежної безпеки до учнів 3, 8, 9 та 11 класів Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 завітали місцеві рятувальники. Зокрема, старший викладач-методист навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Тетяна Рябчук пояснила третьокласникам, що таке пожежа та основні причини її виникнення, а для закріплення почутої інформації фахівець ДСНС показала присутнім повчальний мультфільм. Для учнів 8 класу викладач навчального пункту розповіла школярам про діяльність оперативно-рятувальної служби, технічні засоби, обладнання та спеціальні автомобілі, які допомагають співробітникам ДСНС ліквідовувати наслідки будь-яких надзвичайних подій та ситуацій на території краю. Особливу увагу приділа правилам з пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, зокрема розповіла, що потрібно робити аби не сталося біди та як потрібно діяти у разі виникнення надзвичайної події. А для випускників 9, 11 класів Тетяна Рябчук довела всю необхідну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів системи ДСНС, а також напрямів підготовки та спеціальностей і особливостей навчання та проходження служби.

Увага акцентувалась на якісному та сучасному рівнях підготовки вихованців навчальних закладів, комфортних умов проживання, повного державного забезпечення та гарантованого працевлаштування випускників.

На завершення зустрічі, всі слухачі отримали буклети та листівки з більш детальною інформацією.

1.jpg 2.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області