Увага! Розпочато формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу „Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради”

5 років ago admin 0

Відділ охорони здоров’я Воловецької районної державної адміністрації оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу „Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради” (далі – конкурсна комісія).

До складу конкурсної комісії передбачається включити одного представника відділу охорони здоров’я Воловецької районної державної адміністрації. Інші члени комісії визначаються наступним чином.

До відділу охорони здоров’я Воловецької районної державної адміністрації подаються пропозиції від:

Воловецької районної ради – два представники;

Громадської ради при Воловецькій районній державній адміністрації – три представники або особи, делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності, за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу, погоджені Громадською радою при Воловецькій районній державній адміністрації – по одній особі від кожного громадського об’єднання (разом три особи);

трудового колективу Комунального закладу „Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради” – три представники.

До пропозиції щодо представників (осіб) до складу конкурсної комісії додається належним чином засвідчена копія рішення відповідного органу.

При прийнятті рішення про направлення представників до складу конкурсної комісії слід врахувати, що членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються за місцезнаходженням відділу охорони здоров’я Воловецької районної державної адміністрації за адресою: вул. Пушкіна, 8 смт Воловець Закарпатської області, 89100 та приймаються протягом 15 днів з моменту оприлюднення цього оголошення.

Начальник відділу                                                                                  О. ЛОПІТ

Відділ охорони здоров’я Воловецької районної державної адміністрації оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної …