Управління Держпраці перевірило автозаправні станції «Закарпатської нафтогазової компанії»

5 років ago admin 0

Цього тижня фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області перевірили мережу автозаправних станцій АЗС, що належать Товариству з обмеженою відповідальністю «Закарпатська нафтогазова компанія». Зокрема, були перевірені АЗС в Ужгороді, Мукачеві, Воловці та Нижніх Воротах (Воловецький район).

Як повідомив заступник начальника відділу нагляду, у будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді  на виробництві та об’єктах підвищеної небезпеки  Олександр Гойс, під час контрольного заходу зверталась увага як на дотриманні у роботі «азеесників» загальних вимог з ОП та промислової безпеки, так і вимог нормативно-правових актів, що стосуються  експлуатації виробничих об’єктів.

Треба сказати, що на всіх автозаправках були виявлені типові недоліки. Для прикладу: відсутність графіків планового проведення техоглядів, планів локалізації і ліквідації можливих аварій; ведення з порушеннями необхідної документації; недотримання періодичності перевірки дихальних клапанів. А  на одній з АЗС не було встановлено грозозахисту. Для обов’язкового  усунення виявлених недоліків керівництву ТОВ видано відповідні приписи.

За результатами перевірки, посадовці Управління Держпраці провели виробничу нараду з керівництвом та відповідальними особами ТОВ «Закарпатська нафтогазова компанія», на якій обговорили причини виникнення допущених порушень та їх можливі наслідки.