Впровадження проекту «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (НOUSES)

5 років ago admin 0

     

     В Україні починає активізувати свою діяльність проект «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (НOUSES), що фінансується Європейським Союзом (ЄС) та впроваджується ПРООН в Україні. Проект надаватиме підтримку у створенні нових та зміцненні потенціалу існуючих ОСББ, а також інформуватиме населення про переваги впровадження енергоефективних рішень у житловому секторі. Підтримка з боку обласних органів влади, а також сприяння з боку місцевої влади є запорукою успішної реалізації завдань проекту, тому їхня зацікавленість буде братися до уваги при визначенні пріоритетності надання технічної підтримки.

     Для підтвердження зацікавленості та готовності сприяти реалізації проекту в місті, селищі або ОТГ, радам відповідного рівня необхідно надіслати на адресу проекту лист стандартного змісту, що наданий у додатку. З метою інформування потенційних партнерів про проект НОUSESта можливостей отримання технічної допомоги в рамках цього проекту, ПРООН планує проведення в січні-лютому 2019 року інформаційних зустрічей на обласному рівні.

     Контактною особою з питань, що пов’язані з реалізацією проекту в Закарпатській області є Регіональний координатор ПРООН пані Любов Павлович.