Чергові профілактичні заходи рятувальники провели на території Хустського та Берегівського районів

5 років ago admin 0

Сьогодні, 31 січня, хустські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання серед мешканців села Нанково, де проживає майже 3 тис. осіб.

Під час заходу свої навики, професійність та знання з пожежної безпеки особливо спрямовували на сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та на тих, які виховують неповнолітніх дітей. Особливу увагу зосередили на помешканнях громадян, де для обігріву активно використовується пічне опалення, а в господарських потребах – плити на твердому паливі. Вогнеборці роз’яснили селянам першочергові заходи, яких необхідно дотримуватися під час експлуатації опалювальних приладів та правила безпечного розпалювання печей. Звернули увагу на заборону сушити поруч одяг чи ставити впритул до нагрівальних поверхонь меблі, що довелося побачити їм під час міроприємства.

Аналогічний захід, на передодні, провели й фахівці Берегівського підрозділу. Профілактичний захід відбувся у селі Дийда. Тут, крім подворового обходу, рятувальники навідалися і до місцевих торгівельних закладів, де з працівниками провели інструктаж на пожежну тематику та нагадали правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі. Кожному учаснику заходу вручили пам’ятки з протипожежними заходами у побуті взимку.

1.JPG   DSC_0306.JPG

DSC_0314.JPGDSC_0324.JPG

2.jpg   DSC_0332.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області