Лісівники ДП «Хустське ЛДГ» підгодовують птахів

5 років ago admin 0

Зима – складний період у житті птахів. Дехто відлітає у теплі та багаті кормом краї, а ті, які залишилися зимувати потребують найбільшої допомоги. Так як надворі все ще зберігається  досить низька температура, підгодівля зимових мешканців в цей період дуже важлива.

Зимова підгодівля птахів – для наших працівників  традиція. Першими ініціаторами її були самі птахи. Вони швидко засвоїли, що на території лісгоспу  можна дечим розжитися – різні відходи, або те, що погано лежить. Узимку навіть типово лісові птахи починають тягтися до людського житла. Голод – не тітка і він змушує на певний час забути про природну обережність.

Працівники ДП «Хустське ЛДГ» не залишилися осторонь: на території лісгоспу вони встановили годівнички, до яких щодня підсипають корм для птахів. Також своєрідними годівничками стали підвіконня, на які лісівники насипали корму: пшеничних зернят та крихт хліба. Також на території підприємства знайшли притулок декілька фазанів, яких також не залишили без уваги.

Отримуючи підгодівлю взимку птахи звикають до певного місця і навесні якщо навіть не зведуть у вашому саду гніздо, то як мінімум будуть повертатися для полювання за комахами-шкідниками та радувати вас своїм щебетом. Просимо всіх кому не байдужа доля перелітних птахів, залучитися до їхньої підгодівлі та охорони.

Зима – складний період у житті птахів. Дехто відлітає у теплі та багаті кормом краї, а ті, які залишилися зимувати потребують найбільшої допомоги. Так як надворі […]