Увага! Будь-яке нове будівництво, реконструкція та капітальний ремонт в  смт. Воловець, є неможливими 

5 років ago admin 0

Районна державна адміністрація повідомляє, що у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до Порядку визначення меж та режимів використання історичних ареалів населених місць, обмеження господарської діяльності на території історичних ареалів населених місць” від 21 лютого 2018 року №92 ліквідовано інститут історико-містобудівного обґрунтування (ІМО).   З 1 січня 2019 року за умови відсутності затвердженого в установленому порядку історико-архітектурного опорного плану (ІАОП) будь-яке нове будівництво, реконструкція та капітальний ремонт в історичних населених місцях, у тому числі в тих, в яких визначені історичні ареали, є неможливими. Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Списку історичних населених місць України” від 26 липня 2001 року №878 таким місцем визначено селище міського типу Воловець, датою заснування якого є XV століття.

Виходячи з вищенаведеного, будь-яке нове будівництво, реконструкція та капітальний ремонт в  смт. Воловець, є неможливими. 

Районна державна адміністрація повідомляє, що у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до Порядку визначення меж та режимів використання …