Про дотримання законодавства у сфері перевезення пасажирів автомобільним транспортом – на засіданні робочої групи

5 років ago admin 0

У приміщенні Закарпатської ОДА під головуванням директора департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Едуарда Маляра відбулося засідання робочої групи із дотримання законодавства у сфері перевезення пасажирів автомобільним транспортом на території області. Управління Держпраці у Закарпатській області представляв начальник Богдан Дорош.

Учасники зібрання обговорили питання організації виконання Плану заходів щодо боротьби з нелегальними перевезеннями в області. Доповідаючи про виконану роботу в цьому напрямі, очільник Управління Держпраці Богдан Дорош повідомив, що протягом 2018 року спільно з працівниками Управління Укртрансбезпекиу Закарпатській області відповідно до квартальних планів проводились рейдові перевірки на автошляхах краю. Зокрема, спільні мобільні групи здійснили шість таких рейдів, у ході яких вивчалось питання легального працевлаштування водіїв. За результатами вказаних перевірок був виявлений один факт неналежного оформлення трудових стосунків, і винесено постанову про фінансову відповідальність за порушення цього спектру правовідносин.

Підсумовуючи сказане, учасники засідання прийняли протокольне рішення про подальшу роботу цієї робочої групи у 2019 році.