У неділю облмуздрамтеатр запрошує на бенефіс заслуженого артиста України Степана Барабаша

5 років ago admin 0

20.0123 грудня заслуженому артисту України Степанові Барабашу виповнилося 55 років. Із нагоди ювілею свого провідного актора найбільший театр області запрошує у неділю, 20 січня, на його бенефіс.

Глядачі зможуть побачити ювіляра у головній ролі в комедії Рея Куні “13” у постановці Михайла Фіщенка. Перший показ прем’єри в грудні ужгородці зустріли оваціями.

Театральний оглядач Сергій Федака тоді зазначив: “Попередні чотири постановки режисера Михайла Фіщенка мали характер трагікомедій. Натомість “№13” – перша робота на великій сцені, де задіяно десяток акторів, це чиста комедія положень для сімейного перегляду. Водночас спектакль вийшов дуже закарпатським, оскільки всі події відбуваються у готелі, а для нашого туристично-рекреаційного краю, де сотні подібних закладів і тисячі зайнятих – це абсолютно своє та рідне. Увесь персонал готелю “Вестмінстер” – явно з закарпатської дійсності. Ну, і трохи нагадує пісню “Готель Каліфорнія” про зачароване місце, звідки неможливо вийти. Режисерові вдалося змішати в одному коктейлі містику, клоунаду, “лав сторі” та політичну сатиру. Навіть ламбаді знайшлося місце”.