У лісівників Закарпаття віншували колядники

5 років ago admin 0
У четвер, 10 січня, священики Мукачівської архієпархії завітали з колядою до лісівників у Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства. Колядували під супровід лісничого Білотисянського лісництва Івана Осташа.
Привітавши гостей, лісові господарники запросили усіх усередину управління. Там гості колядували, віншували, бажали господарям радості та щоб минали їх працю горе й тривоги. Колядували священики з Іршавщини, Мукачівщини, Хустщини, Рахівщини та Тячівщини в затишній святковій атмосфері.
Вітаючи гостей, Валерій Мурга наголосив: «Новорічні та різдвяні свята – це величні дні, свята добра, миру і милосердя, на які чекають, як дорослі, так і діти. Адже, цей період один з найсвітліших та найприємніших у житті кожного з нас. Святковий візит священників у ці дні став доброю традицією. І лісівники щиро раді таким дорогим гостям».

У четвер, 10 січня, священики Мукачівської архієпархії завітали з колядою до лісівників у Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства. Колядували під супровід лісничого Білотисянського лісництва […]