На Закарпатті з’явилось ще одне шкільне лісництво

5 років ago admin 0
У Закарпатській області на базі Тячівського держлісгоспу отримало життя нове шкільне лісництво. Реалізувався проект за підтримки керівництва Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та директора Вишоватської ЗОШ І-ІІ ступенів Славелія Медвідя.
 
Учнів шкіл ми неодноразово залучали на акції з лісовідтворення. Дуже активними були дітки з Тересвянської, Підплешанської шкіл, а також Вишоватської. Спільним рішенням з керівництвом школи ми вирішили створити шкільне лісництво на базі Вишоватської школи. Наразі воно діє на громадських засадах, однак з наступного року більш офіційно запустимо. Впевнена, що на базі Тячівського лісгоспу згодом буде ще створено декілька шкільних лісництв. Шкільне лісництво зробить життя старших лісівників цікавіше і більш змістовним, а підліткам допоможе в профорієнтації й збагатить життя новими враженнями.
 
В рамках реалізації проекту заплановано поглиблене вивчення лісівництва, участь в акціях, заходах із лісовідтворення, тощо. Діти будуть знайомитись із роботою горіхового та інших розсадників, отримають практичні навички догляду за саджанцями та сіянцями.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

У Закарпатській області на базі Тячівського держлісгоспу отримало життя нове шкільне лісництво. Реалізувався проект за підтримки керівництва Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та директора […]